Plaats voor 18u uw bestelling in onze webshop!

STEENWEG 58 - 1730 ASSE  02 460 84 80 

Bakkerij Brovado is HIB ambassadeur

Bakkerij Brovado is HIB ambassadeur

woensdag 19 juli 2017

Beste klanten,

wij hebben sinds mei 2017 het HIB label toegekregen.

Dit is voor ons heel belangrijk. We zijn trots om dit te krijgen na jaren lange inzet.

Hier wat meer info over het HIB label:

Met het authenticiteitslabel HANDMADE IN BELGIUM wil UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten. Hun producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Met het HIB-label wil UNIZO de moderne en traditionele ambachtsman of –vrouw verenigen in een community.

We zijn allemaal terug op zoek naar authentieke, handgemaakte producten, en opnieuw gefascineerd door het beheersen van een handvaardigheid en ambachtelijke technieken, het is in tijden van digitalisering en economische crisis  weer een onderwerp van gesprek: 'Handmade' is helemaal terug.

Daarnaast helpen ambachtelijke ondernemers om onze samenleving te verduurzamen. Willen we de druk op onze planeet verminderen, dan zullen we sowieso minder maar kwalitatiever moeten produceren. En zo’n economisch model hebben de ambachtslieden zeker een toekomst. Ze produceren immers alleen als de vraag er is, in overleg met hun klant, en kunnen zo de afvalberg beperken. Hun producten reizen bovendien niet de hele wereld rond om tot bij hun afzetmarkt te komen.